Tipizate

Executam orice tip de tipizat - dosare, facturiere, chitantiere, foi de parcurs, ordine de deplasare, note si bonuri de comanda, borderouri, registre, foi de prezenta, avize etc. - pe hartie offset 56-80g/mp sau pe hartie autocopiativa, tipar la o culoare sau policrom. De asemenea, putem executa lucrari si pe carton duplex de 230-250g/mp, finisarea prin lipire ori capsare. 

 

Indiferent ca vorbim de tipizate simple sau de formulare cu regim special de tiparire, cu regim special de inseriere si numerotare, acestea sunt nelipsite in desfasurarea activitatii fiecarei firme.

Euro Print Company va pune la dispozitie intreaga gama de tipizate: dosare, facturiere, chitantiere, foi de parcurs, ordine de deplasare, note si bonuri de comanda, borderouri, registre, certificate, foi de prezenta, avize, formulare, scrisori medicale, condici si cataloage, procese verbale, registre agricole etc. la cele mai bune preturi.

De-a lungul anilor ne-am facut un renume la nivel national prin livrarea de formulare si tipizate pentru numeroase spitale, primarii, unitati de politie, scoli, universitati, biblioteci, unitati militare, directii de sanatate publica etc.