Termene si conditii

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL (fisier .pdf)

POLITICA COOKIES

 

Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului europrintcompany.com de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat conditiile generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu SC EURO PRINT COMPANY SRL.
Obiectivul continutului site-ului europrintcompany.com este de a pune la dispozitia utilizatorilor sai mijloacele necesare identificarii produselor dorite si comandarea acestora. SC EURO PRINT COMPANY SRL nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze SC EURO PRINT COMPANY SRL printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

Reproducerea informatiilor de pe site

SC EURO PRINT COMPANY SRL este detinatorul site-ului europrintcompany.com. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea SC EURO PRINT COMPANY SRL sau a unor terti care au autorizat SC EURO PRINT COMPANY SRL sa le utilizeze.
Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale informatiilor si/sau produselor care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.
Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia in scris de la SC EURO PRINT COMPANY SRL, este strict interzisa si constituie infractiune ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Raspunderea

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In niciun caz, SC EURO PRINT COMPANY SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura.
Informatiile asupra produselor si serviciilor corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de SC EURO PRINT COMPANY SRL. Erori sau omisiuni pot interveni.
Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa te asiguri ca legea tarii de unde se stabileste conectarea te autorizeaza sa accesezii site-ul nostru.
Pentru orice sugestie sau nemultumire, te rugam sa ne contactezi, folosind Formularul de contact sau apeland numerele de telefon din sectiunea Contact.

Confidentialitate si protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. SC EURO PRINT COMPANY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este transmiterea de comunicatii electronice. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa trimiteti un e-mail catre firma noastra (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Cand vizitati site-ul web al SC EURO PRINT COMPANY SRL serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile SC EURO PRINT COMPANY SRL dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice. 
Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre SC EURO PRINT COMPANY SRL in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. SC EURO PRINT COMPANY SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

Dispozitii finale

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termene si Conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenelor si Conditiilor si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.
SC EURO PRINT COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si sectiunea de Termene si Conditii. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Termenele si Conditiile in vigoare.