Prepress

Imediat ce aveti fisierul pregatit, ni-l puteti trimite prin orice mijloc (cd, stick, email sau alte modalitati online). Noi il vom pregati pentu imprimare, asigurandu-ne ca ceea ce ati creat/imaginat pe ecranul calculatorului dvs. arata perfect cand este imprimat pe hartie.

Lucram toate programele software majore pentru PC, cum ar fi InDesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat si Corel Draw. In anumite circumstante, pentru tiparire primim de la clientii nostri si fisiere in Publisher, PowerPoint, Word sau Excel. In cazul celor din urma, echipa noastra de designeri le vor prelucra si converti in formate corespunzatoare pentru procesul de tiparire. 

Departamentul nostru de prepress electronic utilizeaza tehnologie de ultima ora in retusarea imaginilor, asamblarea paginilor, verificarea, iesirea si scanarea fisierelor digitale. Fiecare fișier trimis este verificat pentru a fi sigur că va imaginea corectă. In cazul in care descoperim diverse probleme cu fisierele dvs., veti fi contactat imediat, vi se va explica problema și vom colabora cu dvs. pentru a rezolva orice situatie. Vom evalua si edita fisierele si din punct de vedere al corectiei culorilor, retusarii si imbunatatirii imaginilor digitale.

Pentru orice proiect, serviciul de prepress este deosebit de important, iar noi intelegem acest lucru.